Onze visie

CODE CREW

SCAN TO KNOW. TRACK TO GROW

U bent hier

ONZE VISIE

Barcodeherkenning 2.0

We staan sterk in het scannen en valideren van klassieke barcodes, waarna we de tracking van je opslag kunnen opzetten. Maar ook 2D-barcodes, zoals bijvoorbeeld de QR-code, kan onze software inlezen.

Feilloze systeemintegratie

Dat we voorstander zijn van een doorgedreven systeemintegratie staat buiten kijf! Onze PSS software biedt inzicht in je opslag als het feilloos gekoppeld is met jouw ERP-systeem.

Daarom zijn we dagdagelijks in de weer om onze software naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast stellen we graag alles in het werk om samen met onze klanten de algemene bdrijfsdoelstellingen te behalen.

 

Transparantie biedt garanties

Ben je actief in de papiersector? Dan eisen jouw eindklanten garanties op vlak van de herkomst van papiervezels. Dankzij onze software heb je een track record vanaf de stock intake, stockage tot en met productie. Dit laat je toe om klanten zekerheid te bieden over een minimale belasting van het milieu tijdens de voorbereiding en productie van jouw drukwerk.

Flexibiliteit zet je in pole position

Om competitief te blijven, is flexibiliteit een vereiste. Code Crew helpt je flexibel in te spelen op wisselende vragen van eindklanten.

Performante software is één aspect. Maar wat echt meerwaarde biedt, is dat de software aangepast wordt aan het unieke karakter van jouw omgeving. Daarom investeren we in een complementair team.

Het resultaat hiervan is dat we vragen van klanten grondig kunnen bestuderen, concepten uitdenken, die we daarna in PHP-code omzetten. Door key gebruikers van onze software nauw te betrekken bij de testing en implementatie zorgen we dat iedereen binnen het bedrijf van de klant mee is met de nieuwe en geoptimaliseerde werkwijze.