Over ons

CODE CREW

SCAN TO KNOW. TRACK TO GROW

U bent hier

Over ons

PSS stond aanvankelijk voor Paper Scanning Solution. Als onderdeel van een groep kregen we de ruimte om te groeien.

Zo evolueerde het team en onze activiteiten door de jaren heen naar Product Scanning Solution. Want onze ervaring leert ons dat het mogelijk is om naast papier eender welk product te tracken via barcode herkenning. Of het nu gaat over papier, gebruiksgoederen of half fabricaten…

De software die we ontwikkelen, laat ons toe om automatisch patronen te herkennen in barcodes. Unieke en nuttige informatie i.v.m. de producteigenschappen worden gecombineerd, wat de basis vormt om de tracking en validatie op te zetten.

Alle gegevens worden bewaard in een database, die continu gevoed wordt met relevante nieuwe informatie. Dankzij deze combinatie kunnen we bedrijven in diverse sectoren inzicht bieden in hun stock.

Onze visie

We staan sterk in het scannen en valideren van klassieke barcodes, maar gaan verder! We zijn voorstander van een doorgedreven systeem integratie en bieden meerwaarde met software op maat. HEt voordeel: track record vanaf de stock intake t.e.m. de productie .

Meer

Ons team

Elke dag staan we paraat om het beste van onszelf te geven.
Onze service steunt immers op pure toewijding en ervaring. We maken deel uit van een grote groep, maar staan sterk op eigen benen

Meer