Ons team

ONS TEAM

Elke dag staan we paraat om het beste van onszelf te geven. Onze service steunt immers op pure toewijding en ervaring, die we door de jaren heen opbouwden. We maken deel uit van een grote groep, maar staan sterk op eigen benen.

Half werk staat niet in ons woordenboek. Daarom zijn we uiterst gefocust tijdens de ontwikkeling van onze software. Ontdek hoe we te werk gaan. Elk idee wordt omgezet in gestructureerde PHP-code, waarna die uitvoerig inhouse getest wordt. Alleen zo kunnen we de werking van onze software naar een hoger niveau tillen.

Laten we even kennismaken ?

Yannick van Velthoven maakt deel uit van Code Crew en werkt PSS-software uit

Yannick Van Velthoven

Ik ben geboeid door het programmeren. Maar ook ver buiten het professionele leven, zit ik niet stil! Mijn passies: technologie, digital arts, entertainment, gaming en muziek.
 
Laat ons zeggen dat ik een creatieve duizendpoot ben, die zich volop stort op een eerste professionele uitdaging.
 

Kennard Vermeiren

Ik ben gebeten om meer te weten en vooral wat betreft technologie. Als allround developer ken ik de technische kneepjes van het vak. Daarnaast ga ik geen sportieve uitdaging uit de weg. Be careful ? Want tijdens een partijtje badminton ga ik all the way.

André De Winter

Ik noem mezelf het ouderdomsdeken van het team. Waar de rest van het team het hoort donderen in Keulen, ken ik de roots van de ponskaarten, tapekasten en mainframes.
 
Al fietsend heb ik de wereld ontdekt. Van de Noordkaap tot Zuid-Afrika, van de Pyreneeën tot China. Mijn voorliefde voor cultuur, taal en literatuur verwondert je dus wellicht niet.

Bart Thys

Als teamverantwoordelijke wil ik een stapje verder gaan. Een goed inlevingsvermogen in de situatie van onze klanten is essentieel om samen oplossingen op maat te bedenken.
 
Daarnaast zet ik me in bij het Rode Kruis, speel ik graag bordspellen en voel me als een vis in het water in de natuur, dat me trouwens inspireert tijdens de bouwwerken van mijn energiezuinige woning.
Stijn Haulotte vervoegt Code Crew en werkt naarstig aan software development

Stijn Haulotte

Ik hou ervan de jacht te openen. Wat me drijft? De meest zeldzame Pokemon, die er in de stad te vinden is.
 
Maar ook op professioneel vlak ga ik hard. Dagdagelijks haal ik het onderste uit de kan om klanten verder te helpen.

Spontane sollicitatie

Zin in een nieuwe uitdaging? Laat van je horen en solliciteer spontaan. ?
Slechts één adres: