Sectoren

CODE CREW

SCAN TO KNOW. TRACK TO GROW

U bent hier

“Tracking and tracing” 2.0

Software op maat van uw noden

Elke sector heeft haar eigen specifieke kenmerken en noden. Daarom richten wij ons met  onze PSS barcode-oplossing op een beperkt aantal markten die we vervolgens een oplossing op maat kunnen bieden. Daarbij houden we rekening met de specifieke organisatiestructuur en eisen van de klant. 

Welke sectoren bedienen wij nu al?

Papiersector

  • CodeCrew heeft haar wortels in de papiermarkt. Met een ruime database aan barcodes en modules voor deze markt kunnen wij snel een hoogkwalitatief systeem opzetten waarmee u op korte termijn al tijd en geld bespaart. 
  • Meer weten? Bekijk hier hoe we meerwaarde leverden in de papiersector

Logistiek

  • De logistieke sector is bij uitstek de sector die veel baat heeft bij een efficiënt magazijnbeheer. Daarom hebben wij voor logistieke bedrijven een uitgebreid pakket dat magazijnhandelingen vergemakkelt en gekoppeld is aan uw ERP-systeem.
  • Meer weten? Bekijk hier hoe we de efficiëntie verhoogden in de logistieke sector. 

Verpakkingsindustrie

  • Ook de verpakkingsindustrie heeft te maken met een brede voorraad aan artikelen. PSS laat toe die stock efficiënt in te zetten. Minder afval en meer magazijnruimte zorgen voor lagere kosten en hogere ROI.
  • Meer weten? Bekijk hier enkele cases

Flexibele software voor meer markten

De kern van magazijnbeheer is overal dezelfde. Aangezien PSS een flexibel softwarepakket is dat met alle barcodes en EAN-codes werkt, kunnen we het product snel klaarmaken voor andere markten. Modules en oplossingen die we ontwikkelden voor één markt, kunnen we immers vaak herbruiken voor een andere.

Maatwerk voor uw bedrijf

Ons softwarepakket is gemaakt voor specifieke markten, waardoor de standaardmodules de meeste noden vervullen. Maar CodeCrew gaat nog een stap verder in het maatwerk. Elk bedrijf heeft immers haar eigen methodes en procedures. Samen met de klant bekijken we hoe we de software daarop laten inspelen, zodat de integratie feilloos gebeurt. 

Code Crew implementeert PSS software in logistieke bedrijven

BENIEUWD OF WE JE KUNNEN HELPEN?

Contacteer ons voor een vrijblijvend, inspirerend gesprek

Maak een afspraak